Kezdõoldal
Strand

A hajdúszoboszlói fürdõkomplexum része a Strandfürdõ, mely

májustól késõ õszig minden korosztály számára a fürdõzés, a pihenés és a szórakozás lehetõségét biztosítja.

A május 1.-ei strandnyitó ünnepséggel megindul az élet a Hajdszoboszl i strandfürdõ területén. A Hungarospa fürdõkomplexum szabadtéri fürdõegysége szeptember végéig várja vendégeit.

A fürdõ területe 30 hektár, mely területen a 13 medence kínál fürdõzési és egyéb szórakozási lehetõséget az ide látogatók számára. Ezen szolgáltatások közé tartozik a csónakázás, a vízi biciklizés a fürdõ területén található csónakázótavon, továbbá a strandröplabdázás, de még a sakkozás lehetõsége is adott.

.

Mediterrán tengerpart

A Strandfürdõ területén 13 medencéje közül a tradicionális fürdõmedencék közül kiemelkedik a Hullámmedence és a Pezsgõ medence. A strandfejlesztés során az egyik legnagyobb figyelmet érdemlõ fejlesztés a Mediterrán tengerpart, mely Közép-Európa legnagyobb épített strandmedencéje. A mediterrán stílust idézi meg a homokos part, a kalózhajó, a világítótorony és a pálmafák.

Gyermekmedencék

Az úszómedence nemcsak az úszás kedvelõinek áll a rendelkezésére, hanem sportversenyek megrendezésére is alkalmas. A gyermekek több medence közül választhatnak, ahol vizesen szórakozhatnak akár a szülõk felügyelete mellett is. A gyermekpancsoló, a gyermekmedence, a tanmedence és az omegamedence a kétpályás csúszdával mind-mind lehetõséget biztosít az önfeledt szórakozásra. A vizes szórakozás mellett a kicsik részére gyermekjátszótér is fokozza a hajdúszoboszlói strandfürdõ területén szerzett élmények gazdagságát.

Sportcentrum

  A fürdõ területén található sportcentrumban a vízi élmények mellett sport élményekkel is gazdagodhatnak a fürdõzõk. A strandröplabda, a lábtenisz, a ping-pong, a strandfoci, és a tenisz is az aktív kínálat elemei.  A strandfürdõ területén naturista sziget is rendelkezésre áll a természet közeliség kedvelõi számára.

  A medencék széles kínálatát egészítik ki az extra szolgáltatások, melyek térítés ellenében vehetõ igénybe:

  • fürdõruha kölcsönzés,
  • kabinbérlés,
  • napozóágy bérlés,
  • üzenetküldés, hangos bemondás,
  • értékmegõrzés.

  A strandfürdõ területén egymás mellett kínálják az egyéni stílusjegyekkel elkülönülõ vendéglátó üzletek a magyar gasztronómia és különbözõ nemzetek ételeit.

  A vizes élmények színesítéseként a Hungarospa a strandfürdõ területén a vendégek aktivizálására különbözõ mozgásprogramokat, zenés táncos, és egyéb szórakoztató programokat is szervez.

Képek a strandról

Álltalános információk

Elérhetõségek

Szent István Park 1-3.

Információ

06 52/558-558/196-os mellék
Termálporta/recepció:
06 52/558-558/148-es mellék

Nyitva tartás

A Strandfürdõ aktuális nyitvatartási idejérõl az alábbi linkre kattintva tájékozódhat::
http://www.hungarospa.hu

Jegy árak

A Strandfürdõ aktuális árairól az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu


Fontos tudnivalók

 • Kedvezményes belépõjegyet gyermekek, diákok, nyugdíjasok és magyar igazolvánnyal rendelkezõ 70 éven felüli vendégek vásárolhatnak!
 • Gyermekek részére 0-4 éves kor között a strandfürdõ használata díjmentes.
 • A 14 éven aluli gyermek részére a gyógymedencék használata nem ajánlott!
 • A kedvezményre jogosító igazolványt a pénztárnál kérik bemutatni!