Kapcsolat

Kezdõoldal
Kapcsolat


Fortuna Apartman *** - Hajdúszoboszló

Egri András
4200 Hajdúszoboszló
Wesselényi utca 56
GPS koordináták: É: 47.445399 K: 21.406714
Telefon: +36 70-631-4172
E-mail: fortunaapartman2008@gmail.com


Térkép nagyításához kattintson a képre!

Megközelíthetõség

Hajdúszoboszló elhelyezkedésének köszönhetoen kiválóan megközelíthetõ közúton, vasúton és menetrend szerinti autóbusszal, de légi úton is könnyedén elérhetõ.

Autóval, turistabusszal:

Hajdúszoboszló a közúti közlekedés szempontjából kiváló adottságokkal rendelkezik. A város a 4-es fõút mellett fekszik, Budapest és Debrecen irányából egyformán könnyedén elérhetõ. Továbbá a fováros irányából már az M 3-as autópálya is rendelkezésre áll az autóval vagy turistabusszal érkezok számára.


Vasúton:

Hajdúszoboszló a Budapest-Debrecen-Záhony vonal mentén vasúton is könnyedén elérheto, így utazás szempontjából a vasúti közlekedés is ajánlott. A hivatalos menetrend megtekinthetõ a www.mavstart.hu internetes oldalon. A magyarországi gyors-, személy- és intercity járatok mellett a nemzetközi Tisza és Corona gyorsvonatokkal is érkezhetnek vendégek Hajdúszoboszlóra.

Buszjárattal:


Hajdúszoboszló megközelítése távolsági autóbusz közlekedéssel is lehetséges. Menetrend szerinti járatok közlekednek több Kelet-Magyarországi megyeszékhely és Hajdúszoboszló között. Eger, Miskolc, Kecskemét és Szeged mellett zd és Gyöngyös városából is érkeznek busz járatok a fürdovárosba. Az aktuális menetrendrol informálódhatnak a www.menetrendek.hu oldalon.