Hajdúszoboszló

Kezdõoldal
Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb fürdõvárosa szeretettel várja Önt és családját. Legyenek vendégeink, hogy megtapasztalhassák a teljes felüdülés élményét!

Hajdúszoboszló kedvezõ adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. A fürdõzés mellett vendéglátóhelyek, szállodák és Hajdúszoboszló város is változatos programokat kínál. Az igényesen gondozott és parkosított üdülõváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására.

Fürdõkomplexum

Hajdúszoboszló fõ vonzereje a fürdõkomplexum, mely a híres gyógyfürdõ -bõl, az  Aquapark -ból, a  strand -ból és a 2010-ben megnyitott Aqua-Palace Élményfürdõbõl áll. A fürdõkomplexum szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógy- és üdülõvendégek, valamint a kis- és nagy-gyermekes családok számára.

Heilbad Heilbad

Szálláshelyek és vendéglátás

Hajdúszoboszló vizének bizonyított gyógyhatása évrõl évre folyamatos látogatószám növekedést eredményez. Ez a tendencia stabil alapot adott a minõségi szállás és vendéglátóhelyek fejlesztésére. A város kínálatában most már mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelõ szálláshelyet és vendéglátó egységet. Tény, hogy a fürdõzés élményét tovább fokozza egy délutáni kávézás, egy ízletes vacsora, vagy akár egy esti borozgatás családi, baráti körben. A város vendéglátó egységeinek kínálatában a klasszikus éttermektõl kezdve a magyar csárdákig szinte minden megtalálható.

A gyógyító víz

A hajdúszoboszlói gyógy-, üdülõ- és aktív turizmus mindegyikének alap élmény eleme a gyógyvíz. Erre az adottságra építve folyamatos fejlesztések eredményeként változott a kis fövenyfürdõ, összetett fürdõkomplexummá. A legújabb, 2010-es fejlesztések eredménye az  Aqua-Palace fedett élményfürdõ, mely a strand , az Aquapark , és a gyógyfürdõ szolgáltatásait kiegészítve korosztálytól függetlenül kínál kikapcsolódási lehetõséget a városba érkezõ vendégek számára.

Wellness és sport

A gyógyulás és a szórakozás mellett Hajdúszoboszló a wellness és a sport iránt lelkesedõ vendégek számára is biztosít lehetõségeket. A wellness paletta színeiben mindenki megtalálhatja az érdeklõdésének megfelelõ masszázsformát, vagy az aktív mozgásprogramon való részvétellel teheti teljessé pihenését. További lehetõségként a természetben való barangolást kedvelõknek a Hortobágyi nemzeti park túraútvonalai, látogatóközpontja és pusztai bemutató létesítményei biztosítanak programokat.

Turisztikai rendezvények

A gyógyító víz, a szórakoztató víz, a wellness és a gasztronómiai ízek kínálatán túl is biztosít programokat üdülõhelyünk. A nyári szezonon kívül kisvárosi és nyári fesztiváli hangulat jellemzi fürdõvárosunkat, mely különféle szórakozási programok lehetõségét nyújtja. A nyári hangulat nélkülözhetetlen eleme a gasztronómiai ízek társaságában a zene és a tánc. A turisztikai rendezvények sorát a májusi Hajdúszoboszlói Grill- és Sörfesztivál nyitja és a szeptemberi Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál zárja.

Képek a gyógyfürdõrõl

Fontos telefonszámok/ Elérhetõségek

Polgármesteri Hivatal/ Õnkormányzat

+36 52 557 300
http://www.hajduszoboszlo.eu

Tourinform iroda/ TDM iroda

+36 52 558 928

Gyógyfürdõ információ

+36 52 558 558