Kezdõoldal
Aquapark

A hajdúszoboszlói strandfürdõ területén található Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, õrült folyó, Big hole, Twister és Niagara teszi teljessé az élményt.

Az Aquapark a  Strand  területérõl közelíthetõ meg külön karszalag vásárlásával, mely lehet egész napos vagy akár rövidebb idõre szóló is. A fürdõkomplexum ezen része csak a májustól õszig terjedõ idõszakban várja vendégeit, gyermekeket és felnõtteket egyaránt.

Extrém zóna

A hajdúszoboszlói Aquapark területe 2014-ben egy hektárral bõvült, ahol kialakításra került egy extrém zóna új 6 csúszdával és sziklamászó fallal. A hajdúszoboszlói Aquapark extrém zónájában új izgalmas élmények várják a látogatókat. A területen 6 csúszda, a szabadesõs alagút, a vízhurok, a szuperhullám, a cunami, az ûrcsónak és a vízcsõ garantálja az extrém élményeket. A csúszdák 16 méter magas indítótoronyból indulnak, így már a csúszás elõtt garantált az extrém élmény, hiszen fantasztikus a látvány ebbõl a magasságból. Az új csúszdák átadásával már júliustól 15 élménycsúszda garantálja a csúszós élményeket a hajdúszoboszlói Aquaparkban. A sziklamászófal új egyedi szolgáltatás, melyet a merészebb látogatók számára álmodtak meg a hajdúszoboszlói fürdõkomplexum aquaparkjának bõvítésekor. Az Aquaparkból az új extrém zóna alagúton át közelíthetõ meg, az új csúszdák és a sziklamászó fal használatát az Aquapark belépõjegy tartalmazza, így külön díjfizetés nem szükséges az extrém zóna használatáért.

Strand medencék

Az extrém zóna átadásával egy idõben megújult 2 medence is az Aquapark korábbi területén. A megújított medencék a 6-12 éves gyerekek igényei szerint lettek átalakítva, felújítva. A gyermek kalandmedencék egyedi kialakításúak, az egyikben található a 4 tornyos Beckó vár, melynek részei a függõhíd, a borító dézsa és az ágyúk. Tehát a medencében játékos csatajelenetekkel is szórakoztathatják magukat a gyerekek. A vár egyik egyedisége, hogy a várvédõk csúszdán is menekülhetnek.

A medence egyéb élményelemei a mûszikla vízeséssel kialakítva, a Rönkvár csúszdával és masszázsdézsával, valamint a Bástya vár ágyúkkal, borító dézsával és csúszdával. Az másik megújított gyerekmedencében Hódvár várja a gyerekeket különbözõ jelképekkel ellátott csónakokkal és szivárványos csúszdával. Az új medencék kialakításával igazi gyermek paradicsommá változott a hajdúszoboszlói Aquapark, mely minden gyermeknek korosztálytól függetlenül kínál egyedi élményeket. A strand területén megjelenõ élethû nagyságú állatok az Aquapark medencéiben is láthatóak, melyek a kellemes élmények szimbólumaként maradhatnak meg nemcsak a gyermekek, hanem a felnõttek emlékezetében is.

Csúszdapályák

Az Aquapark 9 féle csúszdapályát biztosít a látogatóknak, melyek 10 méternél is magasabbról való indulással eltérõ élményt kínálnak a vízbe csobbanáshoz. A nyitáskor kialakított csúszdák (négypályás multicsúszda, kamikáze, hidrocsúszda, fekete lyuk, õrült folyó, óriás csúszda) iránt olyan nagy volt az érdeklõdés, hogy azonnal a bõvítés gondolata került elõtérbe. Az új szolgáltatás nagy sikerére való tekintettel a strand területébõl elkülönített Aquapark, 2002-ben további fejlesztéssel 1 hektárosra bõvült, további új csúszdákat kínálva a vendégek igényeinek megfelelõen. Az új pályák a big hole, twister és a niagara nevet kapták.

Képek az Aquaparkról

Álltalános információk

Elérhetõségek

Szent István Park 1-3.

Információ

06 52/558-558/196-os mellék
Termálporta/recepció:
06 52/558-558/148-es mellék
Orvosi rendelõ:
06 52/558-558/152-es mellék

Nyitva tartás

A Gyógyfürdõ aktuális nyitvatartási idejérõl az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu

Fürdõszolgáltatások árai

A Gyógyfürdõ fürdõszolgáltatásainak aktuális árairól az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu

Gyógyszolgáltatások árai

A Gyógyfürdõ gyógyszolgáltatásainak aktuális árairól az alábbi linkre kattintva tájékozódhat

Fontos tudnivalók

  • Kedvezményes belépõjegyet gyermekek, diákok, nyugdíjasok és magyar igazolvánnyal rendelkezõ 70 éven felüli vendégek vásárolhatnak!
  • Gyermekek részére 0-4 éves kor között a strandfürdõ használata díjmentes.
  • A 14 éven aluli gyermek részére a gyógymedencék használata nem ajánlott!
  • A kedvezményre jogosító igazolványt a pénztárnál kérik bemutatni!