Kezdõoldal
Aqua-Palace

Az Aqua-Palace fedett élményfürdõ 2010 márciusa óta egész évben várja a látogatókat és sokszínû, fürdõzéssel egybekötött programokat kínál.

Gyermek és bababarát fürdõ

Az élményfürdõ elkülönítve biztosít szórakozást a felnõttek és a gyermekek részére. Külön szint lett kialakítva a gyermekek számára, ahol a teljesség igényének megfelelõen medence, csúszda, gyermekjátszó, szoptató és pelenkázó, bébi úsztató, ugra-bugra és még gyermekpihenõ is rendelkezésre áll. A gyermekek kiemelt vendégei a Hajdszoboszl élménypalotának. A számukra kialakított szolgáltatások biztonságosak, valamint a tervezés során a gyermekek igényeit és a szülõk elvárásait is figyelembe vették.

Az Aqua-Palace-ban a fürdõzési és sport lehetõségek mellett, tágas szauna részleg is igénybe vehetõ, ahol finn, infra és gõz szaunák, merülõ és Kneipp medence, bõséges masszázs kínálat, fodrász, pedikûr, manikûr és nem utolsó sorban vendéglátó egységek széles választéka várja a vendégeket. A komplexum egyedi szolgáltatásokat is kínál a vendégek számára, melyek közül kiemelkedik a privát fürdõ és a relax szoba.

Tematikus medencék

A fürdõ földszintjén kialakított 8db tematikus medence a különbözõ korok és kultúrák szimbólumainak megjelenítésével kalauzolja a vendégeket a fürdõzés különbözõ kultúráinak világába.

A Pávai termálfürdõ a hajdúszoboszlói gyógyvíz atyjának állít emléket és képek segítségével felidézi az elsõ fürdõzõket és a gyógyfürdõ múltját. A hangulatos medence gyógyvízében való ellazulás akár a múlt emlékképeit is elõcsalogathatja.

További fürdõkultúrák megidézéséhez kínálnak lehetõséget a következõ medencék:

A jégbarlang fürdõ hangulata földünk hideg éjhajlati övének megidézésével teszi különlegessé a pihenést.

A Gangesz fürdõ India világába kalauzolja a vendégeket és az Ázsia hitvilágának, kultúrájának jelképei által díszített medencében egy különleges lelki felüdülésben részesülhetnek a fürdõzõk.

A Római fürdõ egy régi dicsõséges kor megidézésére tesz kísérletet, mely híres volt fürdõkultúrájáról s ezen emlékek felidézésével teszi különlegessé az itt eltöltött idõt. A medence egyediségét a kor jelképei és látványelemei biztosítják a vendégek számára.

A barlang fürdõ a Föld szilárd kérgében keletkezett üreg jellegzetességeit tükrözi a medence kialakításában.

A földszinti medencetér családias medencéje a trópusi fürdõ, mely fürdõzés közben a partra vetett aligátor mellett a dzsungel világába kalauzolja a vendégek képzeletét. A hangulat fokozása a kanyargós csúszda használatával válik teljessé.

A Mozi fürdõ a kivetítõk segítségével rövid filmek bemutatásával teszi hangulatossá a fürdõzés élményét és a neve által utalást tesz a strandfürdõ területén régen mûködõ mozi épületére.

A tengeri fürdõ az óceánok világába vezeti a fürdõzõket és jellegzetes állatviláguk megjelenítésével különleges élményé válik a vizes pihenés.

Csúszdák

A fürdõzés mellett az Aqua-Palace szolgáltatási palettáján kiemelt szerep jut az a csúszdáknak is. A legmagasabb csúszda, mely két emeletet is átölel több, mint 8 méter magas és teljes hossza meghaladja a 74 métert. Ezt a csúszdatípust csak az idõsebb gyerekek és felnõttek próbálhatják ki, de a fiatalabb vendégek részére is biztosított ez a fajta szórakozási lehetõség.

Aktív programok

Az épület másik része a Szörf épület a neve által is utal jellegzetességére. A szörf medence a sportolás iránt érdeklõdõknek biztosít lehetõségeket. Az aktív programok, mint például a fallabda, a ping-pong, a spinning tovább színesítik az Aqua-Palace élményfürdõ kínálatát és a további szervezett mozgás programok is ezt a célt szolgálják. A szakember által irányított mozgásprogramok között szerepel még az Aqua Fitness is mely kortól független vízi sport és hatékonyságát gyakorlati tapasztalatok is igazolják.

Állandó programok az Aqua-Palace-ban

 • Miki Mini Party

  Minden szombaton 15.00 órától Miki Mini Party zenés gyermek animáció a gyermekvilág szinten.

 • Gyermek foglalkoztató

  Az Aqua-Palace gyermek foglalkoztató termében minden pénteken-szombaton-vasárnap 11.00-18.00 óráig kézmûves animáció várja a kicsiket.

 • Ugrálóvár

  Az Aqua-Palace gyermek világ szintjén ugrálóvár biztosított a gyermekek részére folyamatosan.

Képek az Aqua-Palace-ról

Álltalános információk

Elérhetõségek

Gábor Áron utca 7.

Információ

06 52/558-558/302-es mellék

Nyitva tartás

Az Aqua-Palace aktuális nyitvatartási idejérõl az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu

Jegy árak

Az Aqua-Palace aktuális jegyárairól az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
http://www.hungarospa.hu

Szolgáltatások

 • lményfürdõ
 • Gyerekvilág
 • Szaunavilág
 • Wellness
 • Fittness
 • Vendéglátás
 • Állandó programok az Aqua-Palace-ban